Futbol

Pochettino envia un missatge d'ànim a l'afició i assegura que l'equip està fent bé les coses

Pochettino va ser aquest diumenge el convidat del programa "Hat Trick Espanyol", d'Esport3 i va donar un missatge d'ànim als seguidors blanc-i-blaus, tot i el mal inici de temporada. Al marge del resultat, l'empat de l'Espanyol davant l'Athletic (3-3) deixa conseqüències per a l'equip blanc-i-blau. Una és que s'haurà de buscar un tècnic per al pròxim partit de Lliga, ja que tant Mauricio Pochettino com el segon entrenador, Toni Jiménez, van ser expulsats, segons consta en l'acta arbitral.

Actualitzat
Mauricio Pochettino va ser aquest diuemenge el convidat del programa "Hat Trick Espanyol", d'Esport3. El tècnic de l'Espanyol va parlar de la seva expulsió i va llançar un missatge d'ànim als seguidors blanc-i-blaus, tot i el mal inici de temporada.

"La millora que ha viscut l'equip contra un gran rival com és l'Athletic de Bilbao crec que ens marca un camí, que estem fent les coses bé. Per descomptat que hem de millorar, però s'augura que l'equip ha d'anar creixent", va assegurar.

"Realment en aquell moment no era conscient del que feia, per això em semblava totalment injust, i d'aquí venien les meves protestes. Sí que és veritat que he anat al vestidor de l'àrbitre, sobretot per demanar-li explicacions, i el que és clar és que l'àrbitre també pot estar nerviós per la situació que s'ha viscut. No m'ha rebut de bones maneres", va explicar sobre l'incident que va protagonitzar amb el col·legiat Pérez Moreno.

Pochettino i Toni, expulsats

Al marge del resultat, l'empat de l'Espanyol davant l'Athletic (3-3) deixa conseqüències per a l'equip blanc-i-blau. Una és que s'haurà de buscar un tècnic per al pròxim partit de Lliga, ja que tant Mauricio Pochettino com el segon entrenador, Toni Jiménez, van ser expulsats, segons consta en l'acta arbitral.

Pendents de saber quina sanció rebran Pochettino i Toni, en el pròxim partit serà Jesús Pérez, el preparador físic de l'equip, el que seurà a la banqueta, a casa del Betis. 

Pochettino reclama millores urgents

Mauricio Pochettino va admetre que l'equip s'ha mostrat molt vulnerable. "Hem de millorar urgentment en defensa", va dit el tècnic espanyolista. "L'equip ha fet una gran feina per endur-se el partit i al final et quedes amb un regust amarg".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut