Barça

Pesic: "Tenim un avantatge, tenim continuïtat"

Actualitzat

Svetislav Pesic, que dimecres complirà 70 anys, s'ha tornat a posar al capdavament del Barça de bàsquet després de les vacances per començar la pretemporada després d'haver renovat per dos anys. Aquesta serà la seva segona temporada completa al capdavant de l'equip blaugrana.

 

Tornada als entrenaments

"Com cada any, després de les vacances esperem nova temporada. Tenim 13-14 jugadors i podem organitzar l'entrenament sense problemes. Els primers entrenaments sempre són bons i tots han de demostrar que estan preparats, i l'atmosfera es bona, ho aconseguirem."

 

Barça B

"També és important que tenim cinc jugadors de l'equip B, jugadors que l'últim any han treballat molt, han jugat molt i han millorat. Ara tenim més o menys 2-3 jugadors que poden entrenar i jugar bàsquet professional sense problemes, sense dubtes."

 

Continuïtat

"Tenim un avantatge, tenim continuïtat amb els nous jugadors que més o menys han jugat els darrers dos anys, o el darrer any, i aquesta és la nostra primera qualitat, aquesta continuïtat. Busquem, com tots els altres equips, a Espanya o a Europa, poder millorar en algunes posicions. Vam fitxar alguns jugadors que poden ajudar l'equip que va jugar el darrer any, no només ajudar, també millorar."

 

Tot i la pluja, l'equip ha fet aquest matí part de l'entrenament a Collserola:

ARXIVAT A:
EurolligaSvetislav Pesic ACB
Anar al contingut