Xavi, aquest divendres entrenant-se amb l'equip (EFE)
Futbol

Onze inèdit del Barça a l'última jornada i Suárez, baixa per precaució

Ter Stegen, Piqué, Rakitic, Sergio Busquets i Dani Alves no entren a la llista per decisió tècnica, mentre que Luis Suárez és baixa per precaució. Vermaelen podria jugar el seu primer partit oficial amb el Barça

Actualitzat

Amb la Lliga a la butxaca, Luis Enrique aprofitarà l'última jornada per reservar forces per als propers compromisos de Copa i de Champions. Per aquest motiu el tècnic blaugrana farà sortir al camp un onze inicial inèdit, amb els jugadors que menys han participat aquesta temporada.

Ter Stegen, Piqué, Rakitic, Sergio Busquets i Dani Alves han quedat fora de la convocatòria per decisió tècnica i Luis Suárez continua de baixa per precaució per una sobrecàrrega als isquiotibials de la cama esquerra.

D'aquesta manera, els 18 futbolistes citats són: Bravo, Masip, Montoya, Adriano, Alba, Mathieu, Bartra, Mascherano, Vermaelen, Douglas, Xavi, Iniesta, Sergi Roberto, Rafinha, Pedro, Munir, Neymar i Messi.

Vermaelen és un dels noms més sorprenents de la convocatòria, ja que finalment es podrà estrenar amb el FC Barcelona en partit oficial, després de tenir molt mala sort amb les lesions.

Tot i ser un partit on el Barça no s'hi juga res, l'equip de Luis Enrique podria convertir-se en el que més marca de la Lliga, ja que el Madrid només el guanya de tres gols. Messi, que sí que jugarà, també pot intentar buscar el "pichichi", tot i que sembli impossible, ja que Cristiano li treu 4 gols d'avantatge.

A més l'afició celebrarà l'entrega del trofeu de Lliga i acomiadarà Xavi amb un mosaic i una samarreta molt especial, amb el lema "Gràcies, Xavi". 

Anar al contingut