Novak Djokovic, en un moment del partit contra Istomin (Reuters)
Tenis

Novak Djokovic perd a la segona ronda de l'Open d'Austràlia davant l'uzbek Denis Istomin

El vigent campió de l'Open d'Austràlia ha quedat eliminat en la segona ronda davant l'uzbek Istomin, número 117 del món. Nadal passa sense dificultats, davant de Baghdatis.

Actualitzat

Sorpresa majúscula a l'Open d'Austràlia. Novak Djokovic, vigent campió del torneig, s'ha acomiadat de la present edició en la segona ronda en perdre contra el jugador número 117 del món, Denis Istomin. El tenista uzbek s'ha emportat el partit en cinc sets: 7-6 (10/8), 5-7, 2-6, 7-6 (7/5) i 6-4.

Djokovic, que aquest 2017 busca recuperar el tron del tenis mundial perdut a mans d'Andy Murray, no ha tingut un inici d'any gaire bo en un dels seus tornejos predilectes, que ha guanyat fins ara en 6 ocasions. Des de Wimbledon del 2008 que el serbi no havia caigut tan aviat en un Grand Slam.

Nadal sí que compleix 

Rafa Nadal, de la seva banda, no ha tiongut problemes per desfer-se del xipriota Marcos Baghdatis (6-3, 6-1 i 6-3). El mallorquí tindrà ara una prova de més nivell: el seu pròxim rival serà l'alemany d'origen rus Michael Zverev, de 19 anys, i una de les grans revelacions del circuit.  

Ferrer i Bautista, cara a cara

Tant David Ferrer com Roberto Bautista han superat la segona ronda de l'Open d'Austràlia, i això fa que s'hagin d'enfrontar per un lloc als vuitens de final.

L'alacantí ha superat, amb certs problemes al principi, el nord-americà Ernesto Escobedo (2-6, 6-4, 6-4 i 6-2,), mentre que el castellonenc s'ha desfet del japonès Yoshihito Nishioka (6-2, 6-3 i 6-3)

Anar al contingut