Rafa Nadal celebrant la victòria contra Millman (EFE)
Tenis

Nadal s'estrena amb victòria a l'Open dels Estats Units

"He aconseguit una victòria davant un rival que no era fàcil. Crec que he fet coses bé i altres una mica menys, però no puc no estar satisfet amb el que he fet"

Actualitzat

Rafa Nadal ha aconseguit superar aquest dimarts l'australià John Millman a la primera ronda de l'Open dels Estats Units, un partit sòlid en què el manacorí s'ha imposat per 6-3, 6-2 i 6-2. Aquest era el segon partit on es trobaven els dos tenistes.

Nadal, guanyador del torneig en tres ocasions, no s'ha sentit còmode amb l'ambient agitat que es respirava a l'estadi d'Arthur Ashe, on el xivarri és constant i el públic no té pressa per seure després de cada pausa del partit.

El manacorí, que mai ha caigut a la primera ronda del torneig, s'ha mostrat consistent en el seu joc, tornant el 80% de les pilotes llençades per Millman, número 60 de l'ATP i que l'any passat, després de derrotar Federer en la quarta ronda, va arribar fins als quarts de final del torneig.

En la segona ronda, Nadal s'enfrontarà al també australià Thanasi Kokkinakis, actualment al lloc 203 de l'ATP.

Per la seva banda, el barceloní Alberto Ramos ha quedat eliminat en no superar el francès Gael Monfils en el partit de primera ronda, en perdre per 7-6 (7-2), 6-4 i 6-3.

ARXIVAT A:
Rafa Nadal
Anar al contingut