Vincenzo Montella, durant la roda de premsa d'aquest dilluns (@SevillaFC)
Copa del Rei

Montella dona la mateixa importància al partit de Riazor que a la final de Copa contra el Barça

El tècnic del Sevilla admet que el duel de Lliga contra el Deportivo a Riazor és tan important com la final de la Copa de Rei contra el Barça al Wanda Metropolitano

Actualitzat

L'entrenador del Sevilla, Vincenzo Montella, considera que el partit de Lliga d'aquest dimarts contra el Deportivo, a Riazor, és "tan important" com la final de la Copa del Rei de dissabte contra el FC Barcelona.

"La final de Copa és decisiva, però la Lliga és important per estar a Europa, així que el partit de la Corunya és tan important com el dissabte. No hem fet una gran Lliga fins aquest moment, però, com ha dit Guardiola, tres dels semifinalistes de la Champions són a 20 punts del líder de la seva lliga. Competir en tres competicions és difícil "

Ministage de tres dies a Marbella

El Sevilla es concentrarà a Marbella per preparar la final de la Copa del Rei contra el Barça que es disputarà el 21 d'abril al Wanda Metropolitano de Madrid. El conjunt sevillista jugarà aquest dimarts contra el Deportivo a Riazor i quan acabi el partit de Lliga volarà directament des de la Corunya fins a la Costa del Sol.

El conjunt de Vincenzo Montella farà un ministage de tres dies a les instal·lacions del Marbella Football Center on s'entrenarà a consciència abans de desplaçar-se divendres a Madrid.

ARXIVAT A:
Final Copa 2018
Anar al contingut