Nikola Mirotic va brillar en l'últim partit contra el València al Palau (EFE)
Bàsquet

Mirotic: "Sabia el que suposaria el meu fitxatge pel Barça"

L'estrella del Barça de bàsquet parla sobre l'expectació que ha provocat el seu fitxatge i el que espera viure en la seva nova etapa com a blaugrana

Actualitzat

Nikola Mirotic ha concedit una entrevista a la Lliga Endesa on ha parlat de tot el que va suposar per a ell fitxar pel Barça de bàsquet.

"Sabia el que suposaria per mi fitxar pel Barça. Era molt conscient, jo ho volia i és un gran repte, volia estar als ulls dels altres. Sabia que tothom em xiularia, però això és una motivació doble."

El montenegrí destaca que va trobar a faltar la competició i aquest és un dels motius que el va fer deixar l'NBA, tot i que també destaca que el va atraure el projecte esportiu.

"Tothom té moltes ganes i molta il·lusió. Estic segur que el Barcelona estarà al nivell que ha d'estar. Estarà a dalt de tot i lluitant pels títols."

El flamant fitxatge de la secció de bàsquet també afirma que espera donar la millor versió d'ell mateix per assolir els objectius, cosa que de moment està aconseguint, com va demostrar diumenge passat liderant l'equip blaugrana en l'ajustada victòria del Barça contra el València (97-94) al Palau, on va brillar fent 33 punts, 6 assistencies, 5 rebots i un 42 de valoració.

Anar al contingut