Barça

Messi vol la Pilota d'Or per a Xavi o Iniesta i assegura que afronta el nou curs amb l'objectiu de guanyar-ho tot

Messi es va estrenar dimecres a la sala de premsa de Sant Joan Despí. El davanter va expressar el desig que la Pilota d'Or es quedi al vestidor del Barça i es va mostrar feliç per la recuperació de Villa i la renovació de Mascherano. El crac argentí afronta el nou curs amb l'objectiu de guanyar-ho tot.

Actualitzat
Leo Messi no acostuma a parlar en roda de premsa, s'estima més fer-ho al terreny de joc. De fet, des que es va inaugurar la Ciutat Esportiva Joan Gamper, no ha atès els mitjans després d'un entrenament. Ahir, segon dia de feina dels blaugranes, Messi es va estrenar a la sala de premsa de Sant Joan Despí.

Descansat i amb moltes ganes de tornar a fer una gran temporada, el millor jugador del món va explicar que encara té clavada l'espina del penal fallat en la passada Champions contra el Chelsea i que afronta el nou curs amb l'objectiu de guanyar-ho tot. El crac argentí, que aquest any podrà fer sencera la pretemporada amb el primer equip, va prioritzar els títols col·lectius als individuals. 

Messi també va expressar el desig que la Pilota d'Or es quedi al vestidor del Barça i es va mostrar feliç per la recuperació de Villa i la renovació de Mascherano.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut