Mbappé, en un atzucac amb el PSG: "No podem permetre que se'n vagi de franc"
Kylian Mbappé i el president del PSG, Nasser al-Khelaïfi
Futbol

Ultimàtum del PSG a Mbappé: "Si no vol signar un nou contracte, té la porta oberta"

El PSG es mostra "decebut" amb Mbappé per la possibilitat que marxi de franc: "No ho podem permetre"

Redacció Esport3Actualitzat

Kylian Mbappé està entre l'espasa i la paret. El PSG no vol deixar marxar lliure el seu millor jugador. Així de rotund ha estat el president del club, Nasser al-Khelaïfi, durant la presentació de Luis Enrique com a nou entrenador de l'equip parisenc. Era la primera declaració pública del dirigent qatarià sobre el futur de la seva estrella, després de setmanes de rumors per l'interès del Reial Madrid.

La posició del PSG és "molt clara", ha assegurat Al-Khelaïfi, que ha fet un ultimàtum a Mbappé.

"Si Kylian vol quedar-se, nosaltres volem que segueixi, però haurà de firmar un nou contracte."

Li queda un any de contracte i, si no el renova, només hi ha dues opcions: o el traspassen aquest estiu i el club cobra pel traspàs, o es passarà tot l'any a la grada sense jugar.

Nasser al Khelaifi, rotund a la presentació de Luis Enrique com a nou entrenador
Nasser al-Khelaïfi, rotund a la presentació de Luis Enrique com a nou entrenador (Reuters)

Per tant, el PSG no vol que Mbappé segueixi aquesta temporada fins a esgotar el seu contracte, que acaba el juny del 2024, si el jugador no renova per una temporada més. Carreró sense sortida, ja que el jugador francès ja va comunicar al seu club que no renovaria fins al 2025.

"No podem permetre que se'n vagi de franc. Ell no té planejat anar-se'n lliure. Si algú ha canviat el que ell pensa, no és culpa nostra."

Després de la roda de premsa, el dirigent qatarià ha concedit una entrevista al diari Le Parisien, en què s'ha mostrat "decebut i xocat" amb el jugador.

"És molt decebedor perquè el Kylian és un noi fantàstic, i marxar gratuïtament, afeblint el club francès més gran, no fa per ell."

I posa terminis: "Ho ha de decidir la setmana que ve, o màxim en dues setmanes. I si no vol signar un nou contracte, té la porta oberta. És el mateix per a ell que per als altres. No hi ha cap persona més gran que el club, cap jugador, tampoc jo. És molt clar".


Luis Enrique: "Tot pot passar"

Els periodistes no han deixat passar l'oportunitat de preguntar al nou entrenador, Luis Enrique, per la situació de Mbappé. L'asturià ha assegurat que quan ha firmat el contracte encara hi havia coses obertes. "Tot pot passar. És un cas que portarem en privat."

"Compto amb tots els futbolistes que tenen contracte en vigor i també amb els que estem intentant fitxar. Qui són? Això és qüestió del dia a dia i ja sabeu que el mercat va variant constantment. Estic segur que tindrem un gran equip."

Anar al contingut