marquez
marquez
MotoGP

Marc Márquez guanya el duel a Dovizioso a Tailàndia i acaricia el títol

Aquest resultat fa que, d'aquí dues setmanes, al GP del Japó, Marc Márquez ja pugui guanyar el títol mundial de MotoGP. Només ha d'acabar la cursa al davant de Dovizioso

Actualitzat

Marc Márquez és cada cop més a prop del títol mundial de MotoGP. Aquest diumenge, el pilot de Cervera ha protagonitzat una cursa apassionant, amb una lluita frenètica amb Andrea Dovizioso, en el GP de Tailàndia. El segon ha estat Andrea Dovizioso i el tercer Maverick Viñales i el de Cervera s'apunta així la setena victòria de la temporada. 

El català sortia des de la "pole", si bé l'italià aviat s'ha posat a comandar la cursa. Però Marc sempre ha estat ben a prop i en les últimes tres voltes ha començat el seu atac.

S'han avançat mútuament fins a cinc vegades. Ho han fet fins a l'última volta, en què una excepcional maniobra ha permès al català avançar Dovi i guanyar la cursa. Aquest resultat fa que, d'aquí dues setmanes, al GP del Japó, Marc Márquez ja pugui guanyar el títol mundial de MotoGP. Només ha d'acabar la cursa al davant de Dovizioso.

 

 

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut