Di Giannantonio i Bagnaia volen a Tailàndia
MotoGP

Di Giannantonio i Bagnaia, els millors en els GP de Moto3 i 2 de Tailàndia

La prova de Moto3 ha estat, de nou, molt igualada, amb mitja dotzena de pilots alternant-se en el liderat al llarg de tota la cursa; a Moto2, Bagnaia s'ha apuntat la setena victòria de la temporada

Actualitzat

Fabio di Giannantonio ha guanyat la primera cursa de Moto3 al circuit de Burinam, a Tailàndia. La prova ha estat, de nou, molt igualada, amb mitja dotzena de pilots alternant-se en el liderat al llarg de tota la cursa. Entre ells no hi era Jorge Martín, que, lesionat en una mà, veia com perillava el seu liderat de la categoria.

L'amenaçava Marco Bezzecchi. L'italià ha tingut a l'abast posar-se primer, però una caiguda en l'últim revolt l'ha deixat sense puntuar. Ha estat en un incident en què també ha anat per terra Enea Bastianini. Cop de sort per a Martín, que, tot i entrar quart, augmenta a 26 punts el seu avantatge.

 

A Moto2, victòria per a Francesco Bagnaia, la setena de la temporada, que ha refermat el seu liderat en la classificació general. Ha estat un mal dia per a Àlex Márquez, que, tot i sortir des del segon lloc de la graella, ha anat a terra i ha quedat fora de cursa.

En canvi, Bagnaia ha dominat la prova amb molta autoritat, especialment durant la segona meitat, en què ha anat augmentant progressivament l'avantatge sobre Miguel Oliveira, que també va segon en la general del Mundial. El portuguès no podia seguir el seu ritme i fins i tot ha vist com l'avançava Luca Marini en l'última volta.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut