Luuk de Jong en un entrenament amb el Barça (@fcbarcelona.cat)
Barça

Luuk de Jong ja s'entrena amb els nous companys

El davanter neerlandès s'ha entrenat aquesta tarda per primera vegada amb els seus nous companys i serà presentat dijous. Koeman li ha donat la benvinguda, i al davanter holandès se l'ha vist còmode al llarg de la sessió.

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha reprès aquesta tarda els entrenaments per preparar el partit d'aquest cap de setmana a Sevilla. I ho ha fet amb la novetat del nou fitxatge Luuk de Jong. El davanter holandès ha conegut per primer cop els seus companys i ha completat la sessió preparatòria amb normalitat. De fet, ja té el ritme necessari per debutar ja que durant tot aquest temps s'ha entrenat amb el conjunt andalús, precisament el rival d'aquest dissabte.

A l'entrenament també hi havia una altra novetat: Pedri. El migcampista canari ja ha esgotat les dues setmanes de vacances i avui ja ha tornat a l'equip per preparar el pròxim compromís de lliga. Un altre jugador que centrava les mirades era Gerard Piqué. El central català sembla recuperat de les molèsties musculars i podria entrar en la convocatoria de cara al cap de setmana.

Luuk de Jong  ha passat la revisió mèdica aquest matí amb el FC Barcelona. El nou davanter del conjunt blaugrana ha superat les proves a l'Hospital de Barcelona i es preveu que aquest mateix dilluns a la tarda s'entreni per primera vegada amb l'equip. El neerlandès serà presentat el dijous 9 de setembre com a nou jugador blaugrana.

De Jong va arribar a Barcelona aquest diumenge, quan va trepitjar per primera vegada la ciutat esportiva Joan Gamper. El davanter neerlandès es va mostrar molt confiat de les seves possibilitats al Barça, gràcies a la seva confiança amb Ronald Koeman, a qui coneix de la selecció neerlandesa.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut