L'Estudiantes es converteix en el primer equip que derrota aquesta temporada el Reial Madrid a la Lliga (89-84)

El Reial Madrid ha patit la seva primera derrota de la temporada a la Lliga Endesa, després de 10 partits. I ho ha fet contra un equip amb qui té una forta rivalitat, l'Estudiantes (89-84)

El Reial Madrid ha tret profit inicialment de la superioritat dels seus pivots, en especial d'un Felipe Reyes (21 punts, 8 rebots) amb passat estudiantil. Les intermitències en el seu joc, però, li han impedit marxar en el marcador. En el tercer quart, els blancs s'han descentrat queixant-se de l'arbitratge.

Amb els madridistes desconcentrats ha arribat el moment d'Estudiantes, liderat per Nacho Martín (19 punts, 9 rebots) i Javi Salgado (15 punts, 5 assistències). Un triple del base ha posat el 80-69 a 2 minuts del final. La reacció final del líder de la Lliga Endesa amb 4 triples consecutius de Maciulis (14 punts) ha estat insuficient.