Albicy intenta deixar enrere Laprovittola (EFE)
Albicy intenta deixar enrere Laprovittola (EFE)
Bàsquet

L'estrena de Carles Duran a la banqueta no evita la novena derrota seguida del Divina Seguros Joventut (88-81)

El canvi de tècnic no ha acabat amb la mala ratxa de resultats dels verd-i-negres

Actualitzat

El Divina Seguros Joventut de Carles Duran ha perdut a la difícil pista del MoraBanc Andorra, tot i que ha començat bé el duel (88-81). Jerome Jordan (19 punts, 4 rebots) era superior a Landing Sanè, contracte temporal dels andorrans i que venia d'uns enormes partits en les victòries contra Barça i Madrid. La bona circulació de pilota permetia a la Penya trobar bons tirs. Però del 10 a 18 s'ha passat al 22 a 18 gràcies a uns minuts d'explosivitat del perímetre local, amb Andrew Albicy (13 punts) i Jaka Blazic (15 punts), imparables. Hi ha hagut resposta de Nicolás Laprovittola (14 punts, 7 assistències) i del mateix Jerome Jordan, i també un bonic intercanvi de cops ha deixat el 40-41 al descans.

L'arrencada del tercer quart ha estat similar a la del primer. Mestratge de Laprovittola en la direcció, i el ritme lent que imposava incomodava l'equip de Joan Peñarroya. Els de Duran s'han posat amb un 50 a 56 a favor, però s'han tornat a encallar. I han vingut més minuts d'inspiració del perímetre andorrà, aquesta vegada amb Jaime Fernández (18 punts, 5 assistències) de protagonista. Parcial de 13 a 0. S'ha frenat a temps i s'ha entrat en l'últim quart amb avantatge local, però no definitiu. La resistència verd-i-negre, sempre de mans de Laprovittola i un Jordan imperial als dos cèrcols (la seva potència i intensitat ha acabat lesionant del pivot local Moussa Diagné).

La bona notícia per al Divina Joventut és que, en els darrers minuts, més jugadors han sumat en atac. I això ha permès un final ajustat. Però la mala notícia ha estat que un exverd-i-negre, David Jelínek (21 punts, 5 rebots), ha anotat 5 punts seguits que ja no han obtingut resposta. El txec ha acabat amb 21 punts i el Divina Joventut, malgrat la bona imatge, no ha obtingut el tan anhelat premi de guanyar per primera vegada fora de casa.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut