Espanyol

L'Espanyol traspassa Wakaso al Rubin Kazan

L'Espanyol ha tancat, després de moltes setmanes de negociacions i rumors, el traspàs de Mubarak Wakaso al Rubin Kazan rus. La xifra del traspàs podria ser d'uns sis milions d'euros. El davanter africà firmarà un contracte de quatre temporades. El jugador s'acomiadarà aquest dimecres dels seus companys. Tot i que és una bona operació econòmica, la venda de Wakaso no és una bona notícia esportivament parlant, ja que ara el club blanc-i-blau haurà de buscar-li un substitut quan només falten cinc dies pel tancament del mercat.

Actualitzat
L'Espanyol ha tancat, després de moltes setmanes de negociacions i rumors, el traspàs de Mubarak Wakaso al Rubin Kazan rus. La xifra del traspàs podria ser d'uns sis milions d'euros. D'aquests, uns cinc seran per a l'Espanyol i un anirà a parar al Vila-real, antic propietari del jugador. El davanter africà, que s'acomiadarà aquest dimecres dels seus companys, firmarà un contracte de quatre temporades amb l'equip del Tatarstan . El jugador s'acomiadarà aquest dimecres dels seus companys. Tot i que és una bona operació econòmica, la venda de Wakaso no és una bona notícia esportivament parlant, ja que ara el club blanc-i-blau haurà de buscar-li un substitut quan només falten cinc dies pel tancament del mercat.

El club català tanca així un dels serials de l'estiu. Diversos clubs, com el Swansea o el mateix Rubin Kazan, s'havien interessat per Wakaso des del juliol, i des d'aquell moment tot apuntava que al final seria traspassat. Els blanc-i-blaus han aconseguit treure un gran benefici econòmic a un jugador que van comprar el 2012 per només 300.000 euros.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut