Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol s'entrena a Grècia per preparar l'amistós contra el Làrissa

L'Espanyol s'ha entrenat a Grècia per preparar l'amistós que jugarà aquest dijous contra el Làrissa, el primer d'aquesta minigira que faran els blanc-i-blaus. Un partit que podrà jugar el davanter Luis García, que es va recuperar a temps per viatjar amb l'expedició. D'altra banda, el club treballa per aconseguir més reforços. Aquest divendres es podria tancar el fitxatge d'un migcampista i la setmana que ve el d'un lateral esquerre.

Actualitzat

Després d'un llarg viatge, els blanc-i-blaus han tingut descans al matí i entrenament a la tarda. A Grècia, el tècnic Ernesto Valverde vol perfilar l'onze inicial i, sobretot, treballar el sistema. El canvi de xip a l'Espanyol implica jugar més ofensivament i amb la defensa més avançada.

D'altra banda, Marc Torrejón, després d'un any cedit al Màlaga B, és un dels jugadors del planter amb qui Valverde comptarà  per al primer equip. En les pròximes hores, el club però podria anunciar la incorporació d'un altre defensa, un lateral esquerre. Després només faltarà el desitjat mig organitzador per completar la plantilla.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut