Espanyol

L'Espanyol reacciona a temps i remunta a Cartagena (1-3)

Raúl de Tomás, Melamed i Javi Puado han capgirat el gol inicial dels locals

Imma Casares FerreiroActualitzat

Primer partit de l'Espanyol a Cartagonova. Per tant, duel històric i sorpresa en l'onze blanc-i-blau amb Keidi Bare, titular per primer cop, en lloc de David López.

En un partit on els dos equips s'han respectat massa, la primera ocasió ha estat per a l'Espayol, concretament per a un Darder que ha enviat la pilota per damunt del travesser.

La rèplica del Cartagena, a càrrec del seu golejador, Rubén Castro que, de volea, ha fet lluir Diego López per evitar el primer gol del partit.
Una gran passada d'esperó d'RDT ha fet que Wu Lei es plantés sol davant de Bulka, però el xut li ha sortit massa creuat.
També duia molta intenció el xut del canari Rubén Castro, desviat per molt poc.

Justament, Rubén Castro ha combinat molt bé amb Eladi, protagonista de l'un a zero al minut 46. La jugada ha estat rocambolesca, i el gol, de fe. Diego López no aconsegueix blocar i Eladi ha insistit fins marcar l'un a zero. Pas endavant dels de Vicente Moreno i dos travessers, el primer de Lluís López, i en la jugada posterior ha estat Embarba qui ha enviat la pilota a la fusta.

La  fama  d'home revulsiu de Nico Melamed ha quedat justificada amb el golàs al minut 74, vuit minuts després d'entrar al terreny de joc. El mateix Nico Melamed ha provocat el penal que RDT ha llançat perfectament per fer pujar l'1 a 2 al marcador. Novè gol de Raúl de Tomàs i encara faltava la gran conducció de Javi Puado abans de definir amb tota tranquil·litat i marcar l'1 a tres que no hauria estat definitiu si  la pilota del mateix Javi Puado no s'hagués trobat amb el travesser. Els de Vicente Moreno recuperen provisionalment el liderat de Segona.