Espanyol

L'Espanyol espera resoldre l'arribada de Piatti aquest cap de setmana

Els blanc-i-blaus esperen poden enllestir entre dissabte i diumenge la documentació necessària amb el València per tancar la cinquena incorporació per a la pròxima temporada

Actualitzat

Espanyol i València continuaran treballant al llarg del cap de setmana fins arribar a solucionar els aspectes burocràtics i de redacció de documents que fins ara no han permès tancar l'arribada de Pablo Piatti a l'equip blanc-i-blau. El seu fitxatge en condició de cedit es podria tancar dissabte o diumenge, i la seva presentació, en aquest cas, s'ajornaria a dilluns.

Al club espanyolista confiaven a resoldre aquesta incorporació el passat divendres perquè el davanter argentí participés ja a l'entrenament d'aquest dissabte al matí. Sense la seva presència, l'equip ha seguit treballant aquest dissabte al matí, en la seva primera setmana d'entrenaments, els nous conceptes que vol introduir el tècnic Quique Sánchez Flores.

Gerard Moreno, el jugador que ha comparegut davant la premsa, ha reconegut que "treballarem el que el nou tècnic vulgui. Estem treballant conceptes i mecanismes, i ho farem encantats. Serà el que ell creu millor per l'equip. Per nosaltres serà una ajuda quan estem jugant que ell vegi les coses tan clares i tingui un esquema identificat".

A la sessió d'aquest dissabte, com a les anteriors, s'ha vist molt implicat i treballador a Thievy Bifouma. El davanter, que ha tornat de la seva cessió a l'Stade Reims francès, ha protagonitzat un canvi d'actitud radical respecte la pretemporada de l'estiu passat a l'espera que es resolgui el seu futur. L'Espanyol no comptaria amb ell, i encara li queda una temporada de contracte.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut