Piatti en el moment de passar la revisió mèdica
Piatti en el moment de passar la revisió mèdica
Espanyol

Pablo Piatti passa la revisió mèdica a Barcelona i serà el cinquè reforç de l'Espanyol per la temporada que ve

L'extrem argentí del València s'incorporarà al nou projecte de Quique Sánchez Flores cedit amb una opció de compra de dos milions i mig d'euros més incentius. El jugador abandona la concentració del València i ja és a Barcelona per passar la revisió mèdica

Actualitzat

Pablo Piatti és a Barcelona per passar revisió mèdica i incorporar-se a l'Espanyol, molt probablement cedit amb opció de compra. L'Espanyol tancarà aquest divendres la cinquena incorporació a l'equip. Es tracta del mitjapunta argentí Pablo Piatti.

Piatti va abandonar aquest dijous a la nit la concentració del València per anar cap a Barcelona. L'Espanyol l'incorporarà com a cedit, amb una opció de compra quan s'acabi la temporada. Piatti ha jugat els últims cinc anys al València. A Cornellà-el Prat buscarà els minuts que no va tenir a l'última campanya.
 

Pablo Daniel Piatti serà el cinquè reforç de l'Espanyol per la temporada que ve. El fitxatge de l'argentí, avançat per TV3 dissabte, va ser confirmat dilluns per Àngel Gómez. Pel director esportiu de l'Espanyol, es tracta d'un jugador que necessita tornar-se a sentir protagonista després d'un segon any decebedor al València, amb tres lesions musculars i poc protagonisme.

L'Espanyol confia a recuperar la seva millor versió, que es va veure a l'Almeria i al primer any al València, amb set gols i mitja dotzena d'assistències per temporada.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut