Espanyol

L'Espanyol cau a El Molinón i trenca una ratxa de set jornades sense perdre (1-0)

L'Espanyol va ensopegar en la seva visita a El Molinón i ha perdut una bona oportunitat d'apropar-se a les places europees. Un solitari gol de Mate Bilic en el minut 3 va ser suficient per donar la victòria a l'Sporting. Els blanc-i-blaus, sobretot a la primera part, van dominar i van crear moltes ocasions per marcar, però el seu domini no es va traduir en gols. Els davanters espanyolistes van tenir la pólvora mullada i d'aquesta manera van trencar una ratxa de set jornades consecutives sense perdre a la Lliga.

Gerra d'aigua freda a les aspiracions de l'Espanyol a la Lliga, i no pas per la pluja que va caure durant molts minuts a El Molinón, sinó per la derrota dels homes de Mauricio Pochettino contra l'Sporting. L'inici dels asturians va ser com un cicló, i ja en el minut 3 Mate Bilic va aconseguir l'1-0 en desviar amb la punta de la bota un xut de Diego Castro.

Però després de la tempesta va arribar la calma per als blanc-i-blaus. Van començar a dominar el joc i van crear moltes ocasions, però els davanters de l'Espanyol van tenir la pólvora mullada. Iván Alonso va rematar de cap a fora. Callejón, a passada de Verdú, va xutar molt fluix i a les mans del porter Juan Pablo. Tampoc va poder marcar Luis García en una altra claríssima oportunitat que va acabar amb la pilota al travesser. I de nou Callejón tampoc va poder aprofitar una altra gran passada en profunditat de Verdú. El de Motril no va poder superar la sortida de Juan Pablo. Kameni va evitar que l'Sporting fes més forat al marcador en refusar un xut de Bilic.

L'infortuni de l'Espanyol semblava que no tenia fi, ja que en el minut 36 es va lesionar tot sol Fernando Marqués. El madrileny no va poder continuar i va haver de ser substituït per Iván de la Peña. Els blanc-i-blaus van merèixer el gol de l'empat, però la sort els va continuar donant l'esquena. En l'última jugada abans del descans, i després d'un embolic dins de l'àrea local, el xut final d'Iván Alonso va sortir fregant el pal.

Però el bagatge ofensiu de l'Espanyol es va frenar en sec en la segona meitat, en què pràcticament l'única acció de perill va ser un llançament de falta de Nakamura que va aturar, sense problemes, Juan Pablo. Fins i tot els asturians van estar a punt d'arrodonir la victòria en l'últim sospir. Túnel de Diego Castro a Pillud i el xut va sortir a prop del pal. A El Molinón es va acabar la ratxa d'imbatibilitat de l'Espanyol, que durava set jornades.