Leo Messi celebrant l'últim gol del Barça a la Champions, al Bay Arena de Leverkusen (Reuters)
Barça

Leo Messi: "He anat afegint noves qualitats al meu joc"

L'argentí explica com ha canviat el joc del Barça amb Luis Enrique, respecte als seus precedents, i com ha canviat també el seu joc a nivell personal, des que va començar amb el primer equip

Actualitzat

Leo Messi ha explicat en una entrevista a la pàgina web de la FIFA que ha afegit "noves qualitats" en el seu joc, tot i això sí, sempre "mantenint l'essència". El perquè d'aquest canvi? "Amb el pas del temps un va creixent dins i fora del camp i es va adaptant a les diverses circumstàncies", explica el crac argentí. 

En aquesta entrevista Messi parla del joc del Barça de Luis Enrique i de com ha canviat respecte altres entrenadors. Segons l'argentí ara els blaugrana han canviat una mica, "ens hem tornat més verticals. Per descomptat, no hem perdut la possessió de la pilota, perquè és el nostre segell i prioritat, controlar el joc i mantenir la possessió". I una d'aquestes noves qualitats de les que parla el de Rosario és que "hem afegit la idea que en dos tocs podem estar a l'altra porteria quan abans s'arribava amb molta més elaboració".

Messi, que aquest diumenge té un compromís important amb el Barça al Mundialet de Clubs, assegura que per ells el títol és important ja que "aquests campionats són llegats imborrables per a la història del club. És molt important". 

I com no, també ha parlat del seu company Neymar i de la seva ràpida evolució al Barça de la que Messi és testimoni "del seu enorme creixement, tant futbolísticament parlant com en el pla personal. Avui és un jugador molt més complet i és un gust i privilegi tenir-lo al nostre costat".

Anar al contingut