Leo Messi amb els infants
Leo Messi amb els infants.
Futbol

Leo Messi fa realitat el somni de 30 infants malalts d'arreu del món

Leo Messi fa realitat el somni de 30 infants malalts d'arreu del món. L'argentí ha compartit una estona amb un grup de joves malalts greus a Barcelona.

Actualitzat

Leo Messi ha tornat a mostrar la seva cara més solidària, i ha complert el somni de 30 nens que pateixen malalties greus. Els infants, d'entre 7 i 18 anys i procedents d'11 països diferents, han pogut conèixer Messi aquest dimarts a la Ciutat Esportiva del Barça.

Després de rebre a l'astre argentí amb fortes abraçades, els nens s'han pogut fotografiar amb ell i han disputat un partit amb Leo com a espectador. Ha estat un matí ple de sorpreses, ja que els infants han rebut cadascun un obsequi del davanter del Barça, que han volgut agrair amb un regal per al fill de Messi, Thiago. Per acabar d'arrodonir la trobada, els joves han tingut l'oportunitat de fer una breu entrevista a l'argentí.

Aquest acte l'ha organitzat la Fundació Make-A-Wish Spain, una organització sense ànim de lucre que ajuda els nens que pateixen malalties greus. El F. C. Barcelona ha anunciat que els joves que vulguin també podran assistir al partit contra el Celta d'aquest dissabte.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut