L'Atlètic de Madrid consolida el liderat passant per sobre de l'Eibar (5-0)

Dos gols de Correa a la recta final del primer temps i tres més, un de Carrasco i dos de Marcos Llorente, en el segon, han sentenciat els cuers

Imma PedemonteActualitzat

El líder, l'Atlètic de Madrid, amb les baixes al davant de Joao Felix i Luis Suárez i la novetat de Lodi al lateral, no ha pogut ser, d'entrada, tan ofensiu com volia. El fet de jugar a casa, al Wanda, li donava confiança, però no ha permès crear ocasions amb cara i ulls en els primers minuts. De fet, la primera oportunitat clara de gol l'ha tingut l'Eibar -cuer de la Lliga, amb només 23 punts- en el minut 18, quan Kevin Rodrigues no ha arribat, per poc, a rematar una bona centrada d'Alejandro Pozo. El domini era atlètic, sense ser resolutiu, però el contraatac, de l'Eibar. Ho ha provat Correa de totes les maneres possibles, però no ha tingut encert i no ha connectat bé amb els companys de joc. En canvi, una doble arribada de l'Eibar ha posat en alarma Oblak. Trippier ha solucionat la primera, i la segona, d'Aleix Garcia, ha fet patir els "colchoneros".

Yannick Carrasco ha fet el primer xut entre els tres pals, en el minut 34, però allà hi havia Marko Dmitrovic per rebutjar-lo sense cap problema. La següent rematada, de Marcos Llorente, ha acabat als núvols. Dmitrovic ha tornat a donar seguretat a l'Eibar amb una nova aturada a un intent de cop de cap de Saúl, però no ha pogut fer res amb el que ha estat l'1 a 0 per l'Atlètic de Madrid. En el minut 42, a la sortida d'un córner, Héctor Herrera ha desviat la pilota i l'ha enviat directament a Correa per rematar. Aquest gol ha desempantanegat completament el joc de l'Atlètic que, dos minuts més tard, ha fet el 2 a 0. Un altre cop Correa, amb un gir sobre ell mateix, ha fet entrar a la porteria una pilota que li ha enviat Carrasco. Dos gols en dos minuts que ho han canviat tot.

L'empenta s'ha allargat al segon temps. En el minut 49, una gran centrada de Saül l'ha aprofitat Yannick Carrasco per arribar sense entrebancs a a la porteria de Dmitrovic, que havia sortit per aturar-lo, i fer el 3 a 0. Cinc minuts més tard, Marcos Llorente ha rematat una bona combinació entre Lodi i Correa i ha col·locat el 4 a 0 al marcador. A l'Atlètic li havia costat trobar el camí del gol, però quan l'ha trobat, ha sumat quatre gols en dotze minuts. Una dosi de moral que l'ha portat fins al cinquè, obra de Marcos Llorente a centrada de Carrasco, en el minut 68.

L'Atlètic de Madrid es manté líder, i amb un plus afegit de confiança golejadora de cara a les pròximes jornades.