La seu de l'AFA a Buenos Aires, amenaçada de bomba (Daniel Dabove)
Futbol

L'Associació del Futbol Argentí, evacuada per una amenaça de bomba després de la derrota de l'Argentina

Sembla que algú no ha quedat content amb la derrota de l'albiceleste contra Xile a la final de la Copa Amèrica Centenari. I és que l'edifici de l'AFA ha hagut de ser evacuat després del partit per una amenaça de bomba que s'ha fet via telefònica

Actualitzat

L'Associació del Futbol Argentí (AFA) ha estat evacuada per una amenaça de bomba després de la derrota de l' "Albiceleste" a la final de la Copa Amèrica davant Xile i la posterior renúncia del capità Leo Messi amb la seva selecció.

La Policia ha aïllat el sector on està ubicada la seu de l'AFA, a la ciutat de Buenos Aires, i un equip de desactivació d'explosius revisa les seves instal·lacions després que es rebés l'amenaça de bomba a través d'una trucada telefònica anònima.

Luis Segura, qui era president interí de l'AFA fins a la resolució de la FIFA de divendres passat de crear una comissió regularitzadora, ha abandonat l'edifici sense fer declaracions a la premsa. Davant la crisi institucional que travessa l'AFA des de fa mesos, la FIFA va nomenar un comitè de regularització que tindrà com a objectiu administrar l'activitat diària de l'ens i organitzar eleccions presidencials abans del 30 juny 2017.

Està previst que la selecció argentina torni aquesta tarda a Buenos Aires, després d'haver perdut la final de la Copa Amèrica Centenari als Estats Units contra Xile.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut