Bàsquet

L'assemblea de la Lliga ACB ratifica la no inclusió de l'Ourense

L'ACB, en una altra assemblea extraordinària, va resoldre que ni l'Ourense ni el Burgos reunien els requisits per disputar la màxima competició del bàsquet espanyol, però el CSD va resoldre un recurs a favor de l'Ourense

Actualitzat

L'assemblea de la Lliga ACB que s'ha celebrat aquest dilluns a Madrid s'ha ratificat i deixa la competició en 18 equips; manté el Fuenlabrada però deixa fora l'Ourense. D'aquesta manera no fa cas al Consell Superior d'Esports, que va admetre un recurs del club gallec obligant l'ACB a admetre'l després que el deixés fora per no passar l'auditoria reglamentària. L'ACB, en una altra assemblea extraordinària del 3 de juliol, va resoldre que ni l'Ourense ni el Burgos reunien els requisits per disputar la màxima competició del bàsquet espanyol. 

Segons l'ACB, la resolució s'ha pres per unanimitat, contràriament a les primeres filtracions de la reunió, que apuntaven que alguns clubs estaven a favor de un torneig amb 19 equips per evitar pagar indemnitzacions als clubs no admesos. La mateixa ACB ha anunciat que recorrerà la resolució del CSD que l'obligava a readmetre l'Ourense.

La reacció del club gallec no s'ha fet esperar. L'Ourense ja ha comunicat que demanarà la paral·lització de la competició.

Paral·lelament, la federació ha tornat a sortejar el calendari de la LEB Or, ara amb 16 equips. La primera jornada serà el 2 d'octubre amb els següents partits per als equips catalans: Breogan-Lleida, Burgos-Barça B i el Prat-Logronyo.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut