Gerard Figueras s'ha reunit amb l'Ajuntament de l'Alguer (Premsa Gencat)
Ciclisme

La Volta a Catalunya 2018 podria tenir la primera etapa a l'Alguer

El secretari general de l'Esport, Gerard Figueras, s'ha reunit amb l'Ajuntament d'aquesta ciutat italiana de l'illa de Sardenya per portar-hi una etapa de la pròxima edició de la ronda ciclista catalana

Actualitzat

La Secretaria General de l'Esport i l'Ajuntament de l'Alguer han tingut, aquest dimecres, una reunió de treball en la qual han acordat treballar conjuntament per portar una etapa de la Volta Ciclista a Catalunya del 2018 a aquesta ciutat de Sardenya (Itàlia). De fet, no seria la primera vegada, ja que al 1986, la Volta a Catalunya, coincidint amb el 75è aniversari de la prova, ja va disputar una etapa a l'Alguer.

La trobada s'ha produït amb motiu de l'estada del secretari general de l'Esport, Gerard Figueras, a l'Alguer, des d'on avui ha començat l'edició número 100 del Giro d'Itàlia, amb una primera etapa entre l'Alguer i Olbia. Gerard Figueras ha estat convidat pel síndic de l'Alguer, Mario Bruno, a assistir a aquest esdeveniment internacional, reforçant, així, els vincles entre tots dos territoris pel que fa a la promoció esportiva.

Aprofitant les sinergies amb l'empresa de transport marítim Grup Grimaldi, l'objectiu del Govern és que la Volta, una de les proves ciclistes més antigues d'Europa, pugui ampliar encara més la seva projecció internacional i el seu prestigi disputant una etapa en un altre dels territoris de parla catalana.

Segons informa l'"Esportiu", l'etapa que es faria el 2018 seria una contrarellotge, el primer dia, que acabaria d'hora per permetre a tota la comitiva desplaçar-se amb prou temps cap a Catalunya.

ARXIVAT A:
La Volta
Anar al contingut