Zinedine Zidane, durant un partit del Reial Madrid (Efe)
Futbol

La UEFA no expulsa el Madrid de la Champions

El Comitè Executiu de la UEFA s'ha reunit aquest divendres i no ha valorat l'expulsió del Reial Madrid de la Champions, després de la tempesta per l'intent fallit de la creació de la Superlliga europea.

Redacció Esport3Actualitzat

El Reial Madrid ha estat bona part del matí d'aquest divendres pendent del Comitè Executiu de la UEFA, que s'ha reunit per tractar, entre altres temes, la crisi de la Superlliga.

La UEFA ha decidit, de moment, no prendre cap mesura contra el club que presideix Florentino Pérez.

Des de l'estament rector del futbol europeu hi havia veus que demanaven una sanció per al club blanc en competicions europees. El tema hauria tingut un recorregut molt curt, ja que un jutjat mercantil de Madrid va dictar una resolució a favor dels clubs fundadors de la Superlliga que impedeix la UEFA i la FIFA sancionar els clubs o els seus futbolistes. Caldrà veuren si de cara a la temporada vinent es prenen altres mesures o hi ha altres tipus de sancions.

En una entrevista d'aquest dijous del president Aleksander Ceferin a un mitja eslovè,  ja va advertir que era molt complicat sancionar a l'equip blanc aquesta temporada pels contractes televisius:

"La clau és que la temporada ja ha començat, que les televisions ens reclamarien danys i perjudicis si no juguéssim les semifinals. Per tant, hi ha una possibilitat relativament petita que el Chelsea-Reial Madrid no es jugui la setmana que ve."

En aquest sentit, l'entrenador del Reial Madrid ha estat molt taxatiu sobre una possible expulsió de la competició.

"Tenim dret a jugar les semifinals i ho farem. És absurd que no juguem. Ens prepararem per enfrontar-nos al Chelsea."

 

El ritme frenètic de competició no s'atura per als de Zidane

Però, a banda de la Champions, la Lliga també arriba a la seva recta final. El Reial Madrid vol certificar 6 victòries que el converteixin en campió. Els comptes dels blancs passen per un empat entre el Barça i l'Atlètic en el partit que enfrontarà els dos rivals dels de Zidane, al Camp Nou, el pròxim 8 de maig.

L'equip madridista suma ja 16 partits seguits sense perdre, tot i que l'empat contra el Getafe (0-0) la setmana passada, ha complicat les seves opcions.

En l'últim entrenament abans de rebre dissabte el Betis a Valdebebas, Zidane ha rebut la bona notícia de la tornada de Luka Modric a l'equip. El migcampista croat s'ha recuperat de les molèsties a l'esquena que li van impedir jugar a Cadis, dimecres passat, i torna a estar a disposició de l'entrenador.

No arribaran a temps Sergio Ramos, Kroos, Lucas Vázquez i Mendy, que continuen treballant per fer desaparèixer les molèsties que els acompanyen. Al mig del camp, Zidane tampoc podrà comptar amb Fede Valverde, en quarantena pel positiu en Covid-19.

Els dubtes tornen a girar al voltant de la figura d'Edén Hazard, que s'ha exercitat amb l'equip els últims dos entrenaments. El belga ha entrat en la convocatòria, però la seva participació en un partit oficial continua sent una incògnita.

ARXIVAT A:
ZidaneSuperlliga
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut