Futbol

Florentino Pérez: "Estic trist i decebut. Portem tres anys treballant el projecte"

El president del Reial Madrid assegura en una entrevista al programa "El larguero", de la SER, que no esperava les amenaces i els insults de la UEFA i s'ha mostrat decebut amb els clubs anglesos per abandonar la competició

Redacció Esport3Actualitzat

Florentino Pérez, president del Reial Madrud i màxim impulsor de la Superlliga, ha assegurat en una entrevista al programa "El larguero", de la Cadena SER, que està trist i decebut pel fracàs del seu projecte i ha admès que potser no ha sabut explicar-ho bé.

"Ahir a la nit estàvem treballant, vam acabar la reunió a la 1 de la nit. Portem molts anys treballant en aquest projecte. Potser no hem sabut explicar-ho bé . Estic trist i decebut. Portem tres anys treballant el projecte, que era per lluitar contra la situació econòmica. La Lliga és intocable i on podíem treure alguna cosa més era entre setmana. El format de la Champions és obsolet i vell, només té interès a partir de quarts de final ".

"Els 12 equips que érem ahir vam perdre entre tots 650 milions d'euros i aquesta temporada dues o tres vegades més. Com que el format no funciona, vam decidir ajuntar-nos 12 dels clubs més grans. Vam fer números i vam pensar que podíem treure molt més diners, per als grans i per als petits, en les lligues i en la UEFA."

La jornada d'ahir

"Mai he vist una agressivitat més gran. Per part de la UEFA i de les lligues. Era orquestrat i ens ha sorprès. Quan donem la notícia, demanem parlar amb la UEFA. Aquesta agressivitat no l'he vist. Amenaces i insults, com si haguéssim matat algú, com si haguéssim matat el futbol. Intentem començar a parlar tots. Hi havia algú en el grup anglès que no tenia interès i va contagiar la resta i els van entrar els dubtes. No va estar convençut mai. Davant d'aquesta allau, van dir que baixaven del projecte."

Cisma amb els anglesos

"El Manchester va començar una campanya que acabaríem amb el futbol i les lligues. Es troben en una situació incòmoda, molts són americans. Hi ha gent que vol mantenir els seus privilegis fins i tot a costa que s'arruïnin els clubs."

Crítiques a la UEFA

"La UEFA va muntar un espectacle, el president ha de ser correcte. Va semblar que llancem una bomba atòmica. No ens han donat l'oportunitat d'explicar-nos perquè no volen que passi res. No pot ser que els grans anem perduts. No és veritat que és la fi de el futbol. Ara, els rics perden diners. És una piràmide, i si a dalt no hi ha diners no hi ha diners per als altres."

Superlliga en stand by

"El projecte està en stand-by. La Juve i el Milan no se n'han anat, volem veure com som capaços... Volem l'atenció de tot el món, i la gent jove ja no veu futbol."

ARXIVAT A:
Superlliga
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut