Aleksandr Ceferin, president de la UEFA
Futbol

Aleksander Ceferin: "Tots m'han decebut, però el Barça és el que menys"

Aleksander Ceferin assenyala que hi ha una possibilitat que el Madrid pugui ser castigat

Actualitzat

En una entrevista en un mitjà eslovè, el president de la UEFA, Aleksander Ceferin, ha dit que les semifinals de la Champions no estan en perill, però que 3 dels equips que les disputaran patiran les conseqüències d'haver donat suport al projecte de la Superlliga.

I del projecte ha dit, taxativament:

"Al meu entendre, la Superlliga no ha existit mai. Ha estat un intent de crear una Lliga fantasma de rics."

També ha parlat del paper del Barça en el projecte.

"Tots m'han decebut, però el Barça és el que menys. Joan Laporta va ser elegit president fa menys de dos mesos, de manera que no ha pogut fer gaire cosa."

I afegeix: "El contracte que va firmar, en què deixava la decisió final als socis, va ser molt intel·ligent".

Més bel·ligerant ha estat amb Florentino Pérez:

"El Florentino és el president d'una lliga que no existeix, ara per ara és el president de no res. D'altra banda, entenc que el Florentino no vulgui un president de la UEFA com jo. Per a mi, això és una motivació per treballar més"

I ha afegit:



"Perquè ell vol un president que el tracti com un déu. Un president que escolti els seus consells, que pensi com ell, però jo treballo només en benefici del futbol europeu."

 

I sobre la possibilitat que l'equip blanc sigui castigat, ha afirmat:

"La clau és que la temporada ja ha començat, que les televisions ens reclamarien danys i perjudicis si no juguéssim les semifinals. Per tant, hi ha una possibilitat relativament petita que el Chelsea-Reial Madrid no es jugui la setmana que ve."

Un cop es va saber la notícia que els sis clubs anglesos implicats en la creació de la Superlliga europea es desmarcaven del projecte, el mandatari eslovè ja es va manifestar oficialment afirmant que el que importava ara era reconstruir la unitat que hi havia abans.

"Ja vaig dir que té molt valor admetre un error i aquests clubs van cometre un gran error. Però ara han tornat i sé que tenen molt per oferir, no només a la competició sinó a tot el futbol europeu. El que importa ara és que continuem endavant, que reconstruïm la unitat que tenia el joc abans que passés això i que avancem junts."

 

 

ARXIVAT A:
Superlliga
Anar al contingut