La Superlliga europea està fent tremolar els fonaments del futbol
Futbol

Un jutjat de Madrid adopta mesures cautelars per blindar la Superlliga

Segons ha avançat l'agència EFE, el Jutjat Mercantil número 17 de Madrid impedeix a la UEFA, la FIFA i a totes les federacions o lligues associades que es pugui prendre qualsevol mesura que limiti o condicioni la posada en marxa del projecte

Redacció Esport3Actualitzat

El Jutjat Mercantil número 17 de Madrid ha adoptat aquest dimarts mesures cautelaríssimes per impedir qualsevol mesura que impedeixi la posada en marxa de la Superlliga europea a petició de la mateixa organització comandada per Florentino Pérez.

Segons ha avançat l'agència EFE, aquest jutjat ha pres aquesta decisió per prohibir a la FIFA, la UEFA i a totes les seves federacions o lligues associades "adoptar qualsevol mesura que prohibeixi, restringeixi, limiti o condicioni de qualsevol manera, directament o indirectament, la posada en marxa de la Superlliga".

Així mateix, aquestes mesures prohibeixen que es prengui "qualsevol mesura sancionadora o disciplinària contra els clubs participants, els seus jugadors i directius". Dotze dels clubs més importants d'Europa, entre ells el Reial Madrid, el FC Barcelona i l'Atlètic de Madrid, van anunciar diumenge a la nit la creació d'una Superlliga europea al marge de la UEFA.

El president de la UEFA, Aleksander Ceferin, va advertir ahir que els jugadors que disputin la Superlliga no podrien jugar amb les seves seleccions ni participar a l'Eurocopa ni al Mundial de Qatar del 2022.

 

Anar al contingut