Futbol

La selecció espanyola aterra a Johannesburg després de 10 hores de vol

La selecció espanyola, l'última a arribar a Sud-àfrica entre les 32 participants en el Mundial de futbol, ha aterrat aquest matí a l'aeroport de Johannesburg, després d'un vol de deu hores que va sortir dijous a la nit de Madrid. L'expedició oficial, formada per jugadors, cos tècnic i un grup de periodistes, ha arribat a terres sud-africanes el mateix dia de la inauguració, tot i que els homes de Vicente del Bosque no debutaran a la competició fins al dia 16 contra Suïssa. A continuació, l'equip espanyol s'ha desplaçat fins a la ciutat universitària de Potchefstroom, on el grup que dirigeix Del Bosque ha instal·lat el seu lloc de concentració.

Actualitzat
Els internacionals espanyols, només aterrar a la capital sud-africana, han agafat un altre vol amb destinació a la ciutat universitària de Potchefstroom, on la selecció espanyola ha instal·lat el seu quarter general per a tot el Mundial excepte quan hagi de desplaçar-se als partits.

El conjunt de Vicente del Bosque ha tingut un vol plàcid a l'Airbus A-340/600, el més modern i més gran de la flota d'Ibèria, que va sortir de Madrid a les 23.55 del dijous conduït pel pilot Guillermo Gómez Paratcha. El comandant va assegurar per la megafonia de l'avió que per a tota la tripulació era "un orgull dur la millor selecció de la història" i va lamentar haver estat triats per al vol d'anada i no per al de tornada, "que es farà amb la copa de campió".

"A Espanya li fa falta una alegria i vosaltres sou capaços de donar-la", va assegurar el comandant d'un vol amb unes fortes mesures de seguretat. Els jugadors i el cos tècnic van aprofitar bona part de la nit per dormir, així com per llegir revistes, diaris i veure pel·lícules. "Tots els internacionals han dormit una mitjana de sis i set hores", ha assegurat el doctor Óscar Celada.

Vicente del Bosque ha programat un entrenament per aquesta mateixa tarda a partir de les 18.30. Serà la primera sessió preparatòria de la selecció espanyola en terres sud-africanes. Espanya, l'última de les 32 seleccions participnats que arriba a Sud-àfruica, és una de les favorites al títol i debutarà el dia 16 a Durban contra Suïssa.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut