Futbol

Iniesta, amb un edema a la cuixa dreta, és dubte per al debut d'Espanya al Mundial

El blaugrana Andrés Iniesta té un edema a la cuixa dreta que el farà estar uns cinc dies de baixa, però no està descartat per al debut d'Espanya al Mundial de Sud-àfrica dimecres que ve contra Suïssa. L'expedició estatal viatja avui cap al país africà. El de Fuentealbilla es va lesionar dimarts en un amistós contra Polònia a Múrcia, i dimecres li van fer les proves pertinents a Barcelona.

Actualitzat
Iniesta no corre risc per al Mundial. El manxec té poca cosa, avui marxa a Sud-àfrica i, com a molt, es perdrà el primer partit del Mundial, que és el dia 16 contra Suïssa. En l'Espanya-Polònia el van haver de substituir a la primera part per unes petites molèsties als isquiotibials de la cama dreta. Unes petites molèsties musculars, una vegada més aquest any.

Aquest dimecres va venir a Barcelona. El va acompanyar un metge de la selecció, Juan Cota, que es va trobar amb els metges del Barça i li van fer proves per saber exactament l'abast de la lesió. El comunicat mèdic descarta que Iniesta tingui cap lesió important. No hi ha trencament, només hi han trobat un petit edema. Avui a la nit podrà agafar l'avió cap a Sud-àfrica i podrà jugar el Mundial. Ha de fer tractament 4 o 5 dies i, de moment, és dubte per al primer partit del Mundial.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut