Rafa Nadal no jugarà contra Nick Kyrgios
Rafa Nadal abandona Wimbledon per lesió (Reuters)
TENIS

La preocupant imatge de Rafa Nadal a pocs dies de Roland Garros

Perilla la participació del manacorí a la Copa dels Mosqueters

Redacció Esport3Actualitzat

Rafa Nadal és baixa per lesió des del passat mes de gener. El balear s'ha perdut la gira pels Estats Units, els Màsters 1000 d'Indian Wells i Miami i la temporada de terra, el Masters 1000 de Montecarlo, el Godó de Barcelona i el Masters 1000 de Madrid. El 5 de maig passat va anunciar que tampoc disputaria el Masters 1000 de Roma, que tot just ha començat aquesta setmana amb la victòria d'Albert Ramos a la primera ronda, i el seu objectiu prioritari era tornar a Roland Garros.

Nadal vol defensar el títol aconseguit l'any passat, el catorzè Roland Garros, però les imatges que s'han sortit a la llum del seu darrer entrenament han generat preocupació. En aquestes es pot veure un Rafa Nadal ajupit amb gestos de dolor i retirant-se amb una cara d'evident incomoditat de la pista on s'entrenava. En aquell moment, l'acompanyaven el seu entrenador Carlos Moyá, i part del seu equip.

 

Preocupació afegida

Després de patir la lesió al psoes a la segona ronda de l'Open d'Austràlia, el 18 de gener, 116 dies són els que porta l'exnúmero 1 del món fora de les pistes, i no serà fins a l'últim moment en què el balear sabrà si podrà ser a la Copa dels Mosqueters. La seva absència a les pistes s'ha fet notar i el mallorquí ha sortit del top 10 del rànquing mundial de l'ATP després de 17 anys, 10 mesos i 24 dies. El tenista espanyol actualment és el número 16 del món i en cas de perdre's Roland Garros, baixaria, després de 20 anys, fins al lloc 116 de la classificació.

ARXIVAT A:
Rafa Nadal
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut