girona

La frase de Míchel sobre Guardiola que posaran a les escoles d'entrenadors

El tècnic miracle dels blanc-i-vermells ha presentat l'últim llibre de Martí Perarnau sobre els mètodes del de Santpedor

Redacció Esport3Actualitzat

El Casino de Girona ha estat la seu de la presentació de l'últim llibre de la trilogia sobre Pep Guardiola escrita per Martí Perarnau. No hi podia faltar el tècnic de l'equip revelació i colíder de la Primera Divisió, Míchel Sánchez. El madrileny ha aprofitat l'acte per reiterar l'admiració pels mètodes del de Santpedor i tornar a fer gala de la seva humilitat:

"No em sento identificat amb ell, em queda molt camí per recórrer. Els genis estan tocats amb una vareta, els altres hem de pencar molt."

Una frase que podria presidir les parets de les escoles d'entrenadors. Míchel i Guardiola han compartit estones de conversa i anàlisi aprofitant la pertinença al conglomerat d'equips del City Football Group.

El de Vallecas, no obstant, s'ha permès fer broma amb la marxa triomfal del seu equip i abandonar un instant la modèstia per dir que, mirant la classificació, ara "s'asseu a la taula d'Ancelotti, Xavi, Guardiola i tots aquests que estan a les primeres posicions". De raó, no n'hi falta. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut