Balde, adolorit sobre la gespa de San Mamés (EFE)
Barça

La factura que paga el Barça a la Copa: Balde es trenca

Als 21 minuts del partit entre el Barça i l'Athletic, Balde ha caigut a terra, i ha deixat el camp amb gest de molt de dolor

Redacció Esport3Actualitzat

El partit entre Barcelona i l'Athletic pels quarts de final de la Copa del Rei no ha començat de la millor manera per als jugadors de Xavi. No només pel gol inicial de l'Athletic Club, sinó també per una nova lesió que torna a omplir la infermeria del club blaugrana.

Quan no havia passat ni mitja hora de joc, Alejandro Balde ha hagut d'abandonar el camp amb una clara expressió de dolor per una lesió a la cama dreta. L'ha substituït un altre del planter, Héctor Fort, que ja havia jugat com a lateral esquerre al primer equip.

De moment, les sensacions amb Balde no semblen favorables. Quan ha abandonat el camp el seu rostre reflectia una enorme preocupació i tot sembla indicar que el jove futbolista té un trencament muscular al bíceps femoral de la cama dreta que l'apartarà dos mesos dels terrenys de joc.

Les alarmes han saltat també per Araujo, que s'ha queixat del genoll, però l'uruguaià s'ha pogut refer i ha continuat sobre el terreny de joc. Ell mateix ha explicat el perquè del seu embenatge al genoll:

En canvi Christensen, que venia d'una lesió, sí que s'ha retirat, substituït pel joveníssim Cubarsí.

Anar al contingut