Els germans Williams eliminen el Barça a la pròrroga (EFE)

El Barça diu adeu a la Copa a la pròrroga (4-2)

Els gols d'Iñaki i Nico Williams al temps extra decanten el pas de l'Athletic Club a semifinals després de l'empat a 2 dels primers 90 minuts

El Barça queda fora de la Copa en perdre a la pròrroga a San Mamés per 4 a 2. Els blaugranes han encaixat un gol als 37 segons, han reaccionat i han arribat a jugar amb 3 juvenils sobre el camp. En els 30 minuts extres, han sentenciat els germans Williams.

• Guruzeta ha obert el marcador als 37 segons (1-0) en un inici per oblidar del Barça.
  • Lesió muscular de Balde a la cama dreta al minut 20. Ha hagut de ser substituït per Héctor Fort.
  • Lewandowski ha empatat en el primer xut (1-1, minut 26) dels blaugrana en tota la primera part. El polonès ha marcat de rebot en pressionar un refús de Yuri.
  • Una espectacular acció individual de Lamine Yamal ha capgirat el resultat (1-2, minut 32). Gran xut exterior al pal llarg del jove talent culer.
  • Sancet gairebé empata al minut 42, però Iñaki Peña ha salvat la situació amb una aturada providencial en un córner de l'Athletic.
  • La segona part ha començat de la pitjor manera pel Barça amb un altre gol matiner dels bilbaïns. Cop de cap de Sancet (2-2, minut 49) a centrada de Nico WIlliams. Un altre cop de cap de Guruzeta gairebé significa el tercer dels locals.
  • En un contraatac iniciat per Lewandowski, Lamine Yamal ha tingut una gran oportunitat per avançar els blaugranes. S'ha plantat sol davant Agirrezabala, però ha creuat massa la pilota al minut 64.
  • Nico Williams i Sancet han replicat amb dues noves accions claríssimes de gol abans que Lamine desaprofités una altra situació immillorable per marcar novament tot sol. El seu xut a porteria buida se li ha escapat desviat al minut 86 i el partit ha anat a la pròrroga.
  • Al temps extra Nico Williams ha tornat a amenaçar la porteria blaugrana amb un xut que salva Araujo al minut 96.

• Al final de la primera part de la pròrroga, Iñaki Williams, acabat d'aterrar de la Copa Àfrica, ha avançat l'Athletic Club (3-2) després d'una doble rematada, primer al pal i acte seguit al fons de la xarxa.

• Iñaki Peña ha fet una extraordinària aturada a una nova arribada letal d'Iñaki Williams al minut 113 que pràcticament tenia el quart gol local a les botes.

• Nico Williams ha firmat el definitiu 4 a 2 al darrer sospir de la pròrroga certificant el pas de l'Athletic Club a semifinals i l'eliminació del Barça.