Bargalló posa rumb a Portugal (FCB)
Hoquei patins

Pau Bargalló deixarà el Barça a final de temporada

El jugador de Sant Sadurní tancarà la seva etapa com a blaugrana després de vuit temporades i 24 títols, un cop acabi el seu contracte, per jugar a Portugal

Redacció Esport3Actualitzat

Era un secret a veus que finalment s'ha confirmat: Pau Bargalló -per molts, el millor jugador del món- deixarà el Barça al final d'aquesta temporada, un cop finalitza el seu contracte. Peça fonamental i jugador diferencial de l'equip, el jugador de Sant Sadurní tancarà la seva etapa de blaugrana després de 8 temporades, 318 gols i 24 títols, que poden ser 25 a l'espera del que passi a l'OK Lliga d'aquesta temporada. 4 vegades MVP del campionat, Bargalló fitxarà pel Benfica, club amb qui se'l relaciona des de l'estiu de l'any passat, i on es trobarà amb el també exblaugrana Nil Roca i molt probablement Joao Rodrigues, que també va anunciar la seva marxa de l'entitat blaugrana.

 

 

En el seu comiat, Bargalló deixa la porta oberta a tornar a "casa seva" i assegura que "tot i pensar que estaria molts més anys aquí, les circumstàncies han canviat". 

 

 

Nova etapa a la secció

A la marxa de Bargalló i Joao Rodrigues, amb gairebé tota seguretat també deixaran el club el fins ara tècnic Edu Castro, i el capità Sergi Panadero, que també acaben contracte. En canvi, altres jugadors que també finalitzaven contracte com Marc Grau o Sergi Llorca han renovat. A l'espera confirmació oficial, l'exjugador blaugrana David Cáceres es perfila com a nou entrenador, mentre que podrien arribar tres fitxatges: Pablo Álvarez (Benfica), que tornaria al Barça; Sergi Aragonès (Reus Deportiu) i Ferran Font (Sporting Portugal). 

 

 

Anar al contingut