Els serveis d'emergències, als voltants del Manchester Arena, instants després de l'atemptat (Reuters)
Esports

La dona de Pep Guardiola i les seves dues filles surten il·leses de l'atemptat del Manchester Arena

Entre el públic també hi havia diversos jugadors del primer equip del Manchester City amb les seves famílies

Actualitzat

Segons ha pogut saber TV3, la dona de Pep Guardiola i les seves filles, així com diversos jugadors del primer equip del Manchester City, amb les seves famílies, van resultar il·lesos en l'atemptat del Manchester Arena que hi va haver al final del concert d'Ariana Grande. Com a mínim 22 persones hi han perdut la vida, i 59 han resultat ferides com a conseqüència de l'explosió suïcida

El compte de Twitter vinculat a Pep Guardiola ha fet una piulada on reflectia una profunda afectació pels fets ocorreguts la passada nit:

 

D'altra banda, la UEFA ha comunicat que l'atemptat de Manchester no alterarà la final de l'Europa League que s'ha de disputar aquest dimecres a Estocolm. L'organisme no preveu que el partit pugui ser blanc d'un atemptat terrorista. Un dels finalistes és el Manchester United de Mourinho, que s'ha d'enfrontar amb l'Ajax d'Amsterdam. 

Tot i això, el United ha comunicat que sí ha cancel·lat la roda de premsa prèvia al partit: "A causa dels tràgics esdeveniments a Manchester i l'efecte que han tingut al club, i a la nostra ciutat, el club ha decidit cancel·lar la conferència de premsa abans de la final de la Lliga Europa a Estocolm ". "Estem segurs que, en aquestes circumstàncies, tots comprendran la nostra posició sobre aquest assumpte. Els nostres pensaments estan amb les víctimes i les seves famílies en aquest moment terriblement difícil", apunta l'United, que demanarà que els jugadors disputin el partit amb braçalets negres en memòria dels 22 morts, els 59 ferits i els seus familiars.

Reaccions de condolència del món de l'esport

El món de l'esport s'ha mostrat molt commocionat com a conseqüència d'aquesta acció terrorista, que un cop més fa servir un estadi com a lloc on perpetrar els seus actes.

L'allau de mostres de condol i de solidaritat ha començat amb els dos grans clubs de la ciutat: el Manchester United i el Manchester City

Altres equips, com el FC Barcelona o bé l'Ajax, rival del United en la final de l'Europa League aquest dimecres, també han mostrat la seva solidaritat amb les víctimes a les xarxes socials:

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut