Futbol

Jordi Alba torna a Barcelona per la lesió que va patir amb la selecció

El lateral de l'Hospitalet està pendent de ser examinat aquesta tarda per confirmar o descartar si pateix un trencament fibril·lar a la zona afectada

Actualitzat

L'abast de la lesió de Jordi Alba dependrà de si el bíceps femoral de la seva cama esquerra pateix un trencament o si només es tracta d'una elongació. En el primer cas, el període de baixa mínim seria d'unes tres setmanes, fet que el descartaria per als partits contra el Deportivo (dissabte 15 d'octubre, 16.15), contra el Manchester City al Camp Nou (dimecres 19, 20.45) i al camp del València (dissabte 22, 16.15).

En cas que no hi hagués trencament, el periode de bbaixa estaria estimat entre set i deu dies. Podria arribar justet per al partit contra el Deportivo, però estaria a punt per rebre el City en el duel estel·lar de la Champions.  

En qualsevol cas, Alba ha viatjat aquest mateix divendres a Barcelona després de ser descartat per al partit que la selecció espanyola jugarà el diumenge a Tirana davant Albània. Julen Lopetegui ha cridat en el seu lloc al lateral de l'Arsenal Nacho Monreal.  

Alba es va lesionar en el partit que va jugar amb la selecció espanyola davant Itàlia (1-1), i que suposava la seva internacionalitat número 50 amb la selecció absoluta

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut