De Gea i Morata abandonen decebuts el terreny de joc (EFE)

Espanya deixa escapar la victòria contra Itàlia i no es pot prendre la revenja de l'eliminació a l'Eurocopa (1-1)

Vitolo ha avançat la selecció espanyola aprofitant una greu errada de Buffon i De Rossi, de penal, ha fet la igualada definitiva en el minut 82

David CarballoActualitzat

La selecció espanyola ha deixat escapar la victòria contra Itàlia en el segon partit de la fase de classificació per al mundial de Rússia del 2018. En un duel disputat al Juventus Stadium de Torí, els homes de Julen Lopetegui, amb quatre jugadors del Barça a l'onze titular (Andrés Iniesta, Gerard Piqué, Jordi Alba i Sergio Busquets) han fet una gran primera part, però no ha culminat el seu domini per avançar-se en el marcador abans del descans.

En l'inici de la represa, el canari Vitolo, assistit per Busquets, ha fet el 0-1 en el minut 55 aprofitant una greu errada impròpia de tot un veterà com Gianluigi Buffon. La "roja" no ha rematat la feina i ha donat vida a una Itàlia que ha acabat empatant en el minut 82. Sergio Ramos ha comès un penal sobre Eder i Daniele de Rossi ha transformat la pena màxima per fer la igualada definitiva.

Amb aquest empat, Espanya no s'ha pogut prendre la revenja del seu botxí als vuitens de final de la passada Eurocopa i suma quatre punts en dues jornades, els mateixos que Itàlia. El sorprenent líder en solitari del grup G és Albània, que s'ha imposat a Liechtenstein per 0-2 i suma sis punts.