Mamadou, en una imatge d'arxiu (EFE)
Mamadou, en una imatge d'arxiu (EFE)
Espanyol

Mamadou serà baixa quatre setmanes per una lesió muscular, Pape Diop pot recuperar-se a temps per jugar contra el Dépor

A més dels tres punts, l'Espanyol va perdre dos jugadors per lesió a Mestalla davant del València. A Pape Diop, el podria recuperar per al partit de dissabte, contra el Deportivo. Mamadou, en canvi, estarà fora de joc unes quatre setmanes.

Actualitzat

El davanter de l'Espanyol Mamadou Sylla, que va haver de ser substituït en els primers minuts del partit que l'equip va perdre al camp del València (2-1), estarà de baixa unes 4 setmanes després que les proves hagin confirmat que pateix un trencament al múscul semimembranós de la cama esquerra. El jugador ja ha començat el treball de recuperació i seguirà un tractament individualitzat fins que pugui reintegrar-se al grup.

Pape Diop va patir una lesió en el colze en el tram final d'aquest mateix partit, quan un rival li va caure a sobre. El migcampista va abandonar Mestalla amb el braç protegit per un cabestrell, però aquest diumenge s'ha comprovat que només pateix una forta contusió. Tot apunta que podrà anar recuperant-se al llarg de la setmana i arribaria en condicions de poder disputar el següent partit, dissabte contra el Deportivo.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut