Barça

Iniesta ja té l'alta mèdica i podrà jugar dissabte al camp del Getafe

Bones notícies per a Guardiola. Andrés Iniesta ha rebut l'alta mèdica, després de tres mesos i mig, pel trencament fibril·lar a la cuixa dreta. Està previst que el manxec viatgi aquest dissabte amb l'equip a Getafe. L'altre lesionat, Rafa Márquez, encara no té l'alta, però ja s'ha entrenat amb el grup. Una altra incorporació a l'equip ha estat Pedro, que s'ha reincorporat a la feina després d'uns dies de permís. El canari s'afegeix a Keita i Yaya, que van arribar dimarts després d'haver jugat amb les seves seleccions.

Actualitzat
Però Guardiola encara no pot preparar el partit de Lliga de dissabte al camp del Getafe com voldria perquè té mitja plantilla escampada pel món.

102 dies de baixa

El 8 del Barça tornarà a jugar després de més de 100 dies de baixa, una vegada recuperat d'un trencament del recte anterior que se li va reproduir després de la final de la Lliga de Campions. Iniesta, que als últims dies ja s'entrenava amb l'equip, ha rebut l'alta i l'entrenador, Pep Guardiola, podrà comptar amb ell per al partit de dissabte que ve al camp del Getafe.

El de Fuentealbilla, un dels jugadors més brillants en la temporada passada del conjunt blaugrana, es va lesionar el passat 10 de maig durant el partit contra el Vila-real. A només 17 dies per a la disputa de la final de la Champions, Iniesta va patir un trencament de dos centímetres al recte anterior de la cuixa dreta. Després d'accelerar la recuperació, el migcampista va estar disponible per a la final de Roma. Després d'aquell partit, Guardiola va revelar que els metges havien prohibit al jugador xutar a porta pel risc de recaiguda existent.

Malgrat totes les precaucions, Iniesta va recaure de la seva lesió i va haver de començar un període de recuperació que es va prolongar durant vuit setmanes a partir del 5 de juny, amb la idea que el manxec estigués a punt per a l'inici de la pretemporada. Però les coses van tornar a torçar-se per al genial jugador blaugrana, ja que en la recta final de la recuperació (27 de juliol) va patir una viriasi, cosa que va endarrerir una mica més la seva posada a punt.

102 després, Iniesta tornarà a enfundar-se la samarreta del Barça. El jugador s'ha perdut tots els partits de la pretemporada i tampoc no ha participat en les dues primeres competicions que ha conquistat el seu equip durant el primer mes del curs: la Supercopa d'Espanya i la d'Europa. Un dels nous companys d'Iniesta, el brasiler Maxwell s'ha congratulat per la recuperació del jugador manxec. "És un plaer jugar al seu costat", ha explicat el lateral esquerrà. "Només cal veure'l com està entrenant, és un jugador de grandíssima qualitat, té un toc de classe diferent, jugadors com ell et fan les coses fàcils", ha assegurat.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut