Barça

Iniesta desmenteix que vulgui donar la prima de l'Eurocopa als afectats dels incendis del País Valencià

El barcelonista Andrés Iniesta va desmentir que vulgui donar la prima obtinguda per guanyar l'Eurocopa amb Espanya als afectats dels incendis del País Valencià, tal com s'havia publicat a les xarxes socials.

Actualitzat
El barcelonista Andrés Iniesta va desmentir que pretengui donar la prima aconseguida per guanyar l'Eurocopa amb Espanya als afectats dels incendis del País Valencià, tal com s'havia publicat a les xarxes socials.

A la seva arribada a Barcelona, Iniesta va mostrar la seva sorpresa per tot aquest assumpte. "No, no és cert. No sé d'on ha sortit", va dir el jugador manxec. Preguntat pels periodistes, Iniesta va comentar que els jugadors no han parlat sobre la possibilitat de donar els 300.000 euros de premis. "Cadascú haurà de fer el que cregui convenient amb els seus diners", va aclarir el migcampista.

No pensa en la Pilota d'Or

Malgrat convertir-se en el millor jugador de l'Eurocopa, Iniesta no pensa en la possibilitat de convertir-se en el pròxim Pilota d'Or. "Ni ho he pensat abans ni tampoc ara ho estic pensant. Jugo per ser feliç i la gent que valori el que hagi de valorar. Si valoren la meva feina, encantat, si no, no passa res", va dir.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut