Ilaix ha trencat les relacions amb el Barça (Reuters)
Barça

Ilaix Moriba, fora de la convocatòria del Barça B

El Barça continua pressionant Ilaix Moriba per arribar a un acord que faci possible la seva renovació. Mentrestant, el migcampista tampoc jugarà amb el filial, amb qui actualment s'està entrenant

Xavi LemusActualitzat

Un dels atractius de saber la convocatòria del Barça B pel primer partit amistós de la pretemporada era saber si hi seria Ilaix Moriba. Doncs finalment, el migcampista del planter n'ha quedat fora i, per tant, no es desplaça a l'Escala, l'escenari del debut del conjunt de Sergi Barjuan.

El Barça continua l'estira i arronsa amb el jugador per aconseguir la seva renovació. Mentre no es faci, el club ja el va deixar fora de la dinàmica del primer equip i el va enviar a entrenar-se amb el filial. Doncs ara s'ha vist que tampoc el deixen participar en els partits amistosos d'estiu del Barça B per preparar la temporada.

Ilaix Moriba acaba contracte el juny del 2022 i fins ara els seus representants han reclamat unes condicions pel nou contracte que s'allunyen molt de les que pot oferir el Barça. Per tant, ara mateix no hi ha acord i la seva situació continua sent tensa i pendent del desenllaç final. El club va fer una aposta de risc amb ell quan tenia 16 anys amb un contracte milionari gens habitual per algú tan jove i ara espera que ell sigui comprensiu amb la delicada situació econòmica que viu l'entitat.

Anar al contingut