Ancelotti i Hazard se saluden, en una imatge d'arxiu (EFE)
Futbol

Hazard sobre la seva relació amb Ancelotti: "No ens parlem"

L'extrem belga també ha explicat que vol quedar-se més temporades al club blanc

Redacció Esport3Actualitzat

Eden Hazard ha tocat fons amb el Reial Madrid. Aquesta temporada, a la Lliga, ha disputat només 98 minuts. Una xifra ridícula per a un dels fitxatges més cars de la història del futbol.

El belga ha parlat de la seva situació en una entrevista al mitjà belga RTBF, i ha sorprès amb una revelació: no es parla amb l'entrenador, Carlo Ancelotti.

"Hi ha respecte entre nosaltres. Però no diré que parlem, perquè no ens parlem. Però sempre hi haurà respecte. Encara que demà no em faci jugar més... He de tenir respecte per un home com Carlo Ancelotti. Pel que representa pel futbol, pel que ha fet durant la seva carrera. No hi ha cap problema".

Malgrat tot, l'extrem belga diu que vol continuar al Reial Madrid.

"M'agradaria quedar-me. Sempre ho he dit. Amb ganes de jugar, al terreny de joc per demostrar que encara puc jugar a futbol... La gent té dubtes, és normal. Ho entenc molt bé. Però per mi, l'any que ve encara estaré aquí. Un trasllat no està a l'agenda, però mai se sap."

"Què em pot fer canviar d'opinió? No ho sé. L'únic en què penso és jugar. Per això no penso ni en marxar. En el fons, penso que puc aportar alguna cosa. Ho sento, això és tot. La gent, si aporto una mica, tornarà a confiar en mi. Potser es diran a ells mateixos que s'han equivocat deixant-me fora. Només necessito minuts a les cames."

Anar al contingut