Antoine Griezmann, somrient durant un acte publicitari previ al derbi de dissabte al Bernabéu (EFE)
Futbol

Griezmann assegura que veu l'Atlètic de Madrid favorit per al derbi madrileny de dissabte al Bernabéu

El davanter francès ha afirmat que confia en els seus companys i en el seu entrenador per treure un bon resultat al camp del Reial Madrid en un partit clau per al desenllaç del títol de lliga

Actualitzat

El davanter francès de l'Atlètic de Madrid Antoine Griezmann ha assegurat aquest dijous que veu el seu equip "favorit" per al derbi de dissabte contra el Reial Madrid al Bernabéu perquè confia en els seus companys i en el seu entrenador, i ha afirmat que més que pels punts o la lluita per classificar-se per a la Champions han de guanyar "per l'afició".
   
"Confio en els meus companys i en el meu entrenador, per això em veig favorit. Tant de bo sortim bé, ens queda un dia per preparar el partit i segur que farem tot el possible per guanyar", ha afirmat.

El davanter francès també ha volgut tancar el debat sobre el seu futur a l'Atlètic. "Sempre són les mateixes preguntes, no sé què dir, ho he dit tantes vegades, moltes portades dels diaris sempre dient que em veia aquí. Crec que ja he contestat a això i no tornaré a contestar. No és que estigui fart, però gairebé", ha assegurat.
   
Griezmann ha revelat que el seu dorsal és el 7 per l'anglès David Beckham, que era el seu "ídol". "Ell després va passar al 23 i al 32, espero jo també passar al 23 i al 32", ha comentat.

Acte publicitari amb Charlize Theron i Vin Diesel

Griezmann ha fet aquestes declaracions en un acte d'un dels seus patrocinadors on ha estat acompanyat per l'actriu sud-africana Charlize Theron, que és a Madrid per promocionar la vuitena entrega de la pel·lícula "Fast and Furious". Filipe Luis i Griezmann li han regalat una samarreta de l'equip amb el seu nom. Però Theron no podrà veure aquest cap de setmana el derbi madrileny perquè a primera hora de la tarda ha suspès tots els actes publicitaris previstos per tornar-se'n ràpidament als Estats Units per motius personals. Segurament sí que hi serà l'actor Vin Diesel que també ha rebut la seva samarreta de l'Atlètic de Madrid personalitzada.

Anar al contingut