Espanyol

Garantit el ple absolut en l'estrena oficial de Cornellà-el Prat

Més de 34.000 abonats i gairebé 3.000 entrades venudes garantiran el ple absolut amb motiu de l'estrena oficial de Cornellà-el Prat i amb el Reial Madrid com a rival. Quan falten tres dies per al partit aquest és el resultat: només queden unes 200 entrades per vendre que, a més, són les més cares amb preus que van dels 195 als 290 euros. Això explica que les taquilles estiguin buides i que només s'obrin dijous, divendres i dissabte coincidint amb el dia de partit.

Actualitzat
Un altre fet destacat és que s'haurà acabat amb els dies en què Iker Casillas i companyia se sentien com a casa en territori espanyolista. Només hi ha 700 entrades per l'afició madridista, que s'ubicarà al córner inferior de la tribuna sur de Cornellà-el Prat, una afició que traslladada al camp gairebé passarà desapercebuda. El creixement de la massa social de l'Espanyol només deixa lloc al blanc-i-blau.

Actualment hi ha 128 socis que no han renovat i, tot i que tenen marge de temps per fer-ho, les seves entrades es posaran a la venda demà al matí per satisfer una mica més la demanda davant l'estrena oficial de Cornellà-el Prat.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut