Espanyol

De la Peña es recupera i s'entrena amb normalitat amb l'Espanyol

El capità de l'Espanyol, Iván de la Peña, que no ha pogut debutar a la Lliga per unes molèsties a la cama dreta, es va incorporar aquest dilluns a la dinàmica del grup i va completar l'entrenament amb normalitat. De la Peña, que amb prou feines va poder entrenar-se amb la resta de companys des que va començar la pretemporada, va demostrar estar molt recuperat de la sobrecàrrega muscular i tot apunta que podrà jugar davant el Reial Madrid. Això no obstant, fins a final de setmana no es prendrà una decisió definitiva.

Actualitzat
El jugador càntabre, que només ha pogut disputar l'amistós contra el Liverpool, era una de les grans preocupacions del tècnic blanc-i-blau, Mauricio Pochettino. Contra l'Athletic de Bilbao, Joan Verdú va ser l'encarregat de substituir-lo i va fer un bon partit.

David Garcia, al marge del grup


De la seva banda, els dos laterals esquerrans de l'equip: David Garcia, que té una lesió a l'adductor de la cama esquerra, i Dídac Vilà, amb un esquinç en el turmell esquerre, segueixen exercitant-se al marge del grup. Javi Chica, en canvi, ja es va poder entrenar amb normalitat. Al marge dels internacionals Ben Sahar, Shunsuke Nakamura, Nico Pareja i Carlos Kameni, tampoc es va entrenar l'argentí Iván Pillud. S'espera que el lateral dret pugui exercitar-se avui amb el grup.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut