Gala León, en una imatge d'arxiu (EFE)
Tenis

Gala León presenta la dimisió, però la Federació no l'accepta

La capitana espanyola de la Copa Davis ha decidit dimitir després de tot l'embolic amb els jugadors i els entrenadors. La Federació Espanyola, però, sembla que no hi està d'acord, i no ha acceptat la seva decisió

Actualitzat

La capitana espanyola de la Copa Davis, Gala León, ja no pot més. La situació s'enreda cada dia que passa. I és que les últimes declaracions dels jugadors, especialment les que feia aquest dissabte Rafa Nadal, han fet explotar la capitana que ha presentat la seva dimisió.

Gala León s'havia desplaçat a Londres per a tenir una reunió amb els tenistes i intentar arribar a un acord, però finalment ha decidit deixar el càrrec. Segons diversos mitjans, Olvido Aguilera, la presidenta de la Federació Espanyola de Tenis en funcions, ha estat la primera a saber-ho, i posteriorment José Luis Escañuela. Però cap dels dos dirigents ha acceptat la decisió de León, ja que volen que continuï al capdavant de l'equip de Davis fins que Espanya jugui amb Rússia del 17 al 19 de juliol a Vladivostok.

Els tenistes, l'equip masculí i el femení, i entrenadors, s'han reunit també aquest diumenge a Londres per posar-se d'acord i prendre mesures en contra d'una federació que segons ells no els afavoreix els interessos esportius i només pensen en clau "econòmica". Està previst que es faci públic un comunicat amb les seves decisions.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut