Futbol

Fi del debat: un arquitecte demostra el fora de joc de Marco Asensio al clàssic

Nacho Tellado confirma que el davanter del Reial Madrid estava en posició antireglamentària quan va marcar al Camp Nou

Redacció Esport3Actualitzat

Dos dies després de la victòria per 2-1 del Barça al clàssic del Camp Nou de la lliga, es continua parlant del gol anul·lat a Marco Asensio, que podria haver canviat el rumb del partit. El gol no va pujar al marcador per fora de joc i, tot i haver-hi gent que no ho veu clar, Nacho Tellado, arquitecte i analista d'aquesta mena de jugades, va confirmar a xarxes socials que el fora de joc existia.

L'explicació que dona Tellado demostra que, com s'ha comentat, el VAR va escollir un 'frame' erròni, i això va fer que la distància entre Asensio i Koundé fos inferior a la real, quan Carvajal va fer la passada. Dit d'una altra manera, el fora de joc era més clar que el mostrat per les imatges facilitades pel VAR.

La demostració del fora de joc per Nacho Tellado (Twitter)

Cal recordar que el mencionat gol del davanter mallorquí va arribar quan el marcador estava 1-1 i hagués suposat l'1-2, que hagués acostat al Reial Madrid a només 6 punts de diferència del Barça. El gol mai va pujar al marcador i, uns minuts després, va arribar el 2-1 definitiu, amb el gol de Kessié.

ARXIVAT A:
El ClàssicReial Madrid
Anar al contingut